Zalesie Mazury Active SPA
pl en ru
Twitter google plus YouTube Facebook instagram LinekdIn Aktualności, Konkursy
Zrób PrezentPodaruj Voucher SPA Rabaty i Promocje

Newsletter

Dodaj

Nowości, LAST MINUTE

Opinie
5/5 TripAdvisor

Trusinka Polska
"Niesamowite miejsce"

5/5 TripAdvisor

mjramka Polska
"Wszystko dla dzieci:)"

5/5 TripAdvisor

Dorota P Polska
"Super obiekt dla rodziny"

4/5 TripAdvisor

Magdalena D Polska
"totalne odludzie pełne atrakcji"

6/6 HolidayCheck

Lidia & Adam Polska
"Niebanalnie "

10/10 Booking.com

Zbigniew Polska
"Wspaniałe miejsce świetny obiekt cisza spokój wsp..."

4/5 TripAdvisor

Martyna K Polska
"Bardzo fajny hotel"

5/5 TripAdvisor

funkylepki Polska Południowa
"Super"

5/5 TripAdvisor

Agnieszka J Polska
"Polecam"

4/5 TripAdvisor

Agata I Polska
"Hotel jak najbardziej w porządku. Basen w zupełno..."



Hotel dla dzieci na Mazurach blisko Warszawy i Trójmiasta

Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.1Średnia Opinia

5/5
"Niesamowite miejsce" Cudowne miejsce z wieloma atrakcjami dla dzieci. Piękny basen i przepyszne jedzenie bez limitów. Byłam tam na wyjeździe rodzinnym większą ekipą w ferie zimowe. Jeden z lepszych wyjazdów. Polecam szczególnie osobom z dziećmi
TripAdvisor05 październik 2016 | Trusinka, Polska

5/5
"Wszystko dla dzieci:)" Ośrodek zdecydowanie nastawiony na pobyt dzieci - dodatkowe dania, animatorzy naprawdę zainteresowani zabawą z dziećmi, duża bajkolandia, każdy dzień zaplanowany tak, aby dziecko się nie nudziło. Pakiet na ferie obejmował sześć (!) posiłków. Osobno dania dla dzieci. Jedzenie smaczne, duży wybór. SPA zadbane i czyste. Nie polecam parom nastawionym na życie nocne czy rozrywkę - o 22:00 życie zamiera. Za to dla dzieci raj:) Córka nie chciała wyjeżdżać. Byłam dwa razy i na pewno jeszcze wrócę.
TripAdvisor08 luty 2016 | mjramka, Polska

5/5
"Super obiekt dla rodziny" Rewelacyjny pobyt dla całej rodziny a szczególnie animacje dla najmłodszych (Super animatorzy!) Dzieci były zachwycone, ponieważ atrakcje są zaplanowane na każdy dzień od rana do wieczora - rodzice mogą mieć czas na relaks np. w SPA i na basenie :). Dużo atrakcji również dla całej rodziny, naprawdę dobrze spędzony czas. Wspaniałe jedzenie - bardzo różnorodne i przepyszne, od rana do wieczora - nie do przejedzenia. Dzieci mogą w ciągu dnia liczyć na dodatkową przekąskę (frytki, spaghetti, ciasto) - posiłki są serwowane praktycznie cały dzień. Urocza lokalizacja - nad samym jeziorem w lesie - w listopadzie nie było okazji na dłuższe spacery ale latem na pewno skorzystamy :) Pokoje standardowo niewielkie (mieliśmy 2 z dostawką) ale ogólnie całość na bardzo wysokim poziomie
TripAdvisor23 grudzień 2015 | Dorota P, Polska

4/5
"totalne odludzie pełne atrakcji" Pierwszy raz spotkałam tyle animacji w jednym hotelu. Idealny pobyt dla rodzin z małymi dziećmi tak do 6-7 lat. Mini zoo, super plac zabaw, animatorzy, ekstra sala zabaw w hotelu, ksiązki, gry, basen. Basen troszkę mały, ale jak dla dzieci ok. Jest też SPA, ale niestety nie mogłam sprawdzić :-) Sześć posiłków dziennie to też rewelacja jak się ma małe dzieci. O każdej porze coś można zjeść. Jedzenie urozmaicone i bardzo dobre. Personel bardzo pomocny. Ogólnie super dla ludzi z miasta by odpocząć od hałasu. Widok z okien na jezioro niezapomnany. Polecam!
Pobyt: listopadzie 2015

TripAdvisor11 listopad 2015 | Magdalena D, Polska

6/6
"Niebanalnie " Hotel dobrze umiejscowiony, blisko jeziora, lasu i daleko od hałasu. Recepcja przyjemnie urządzona, pracownicy kompetentni, służący informacją.Mieliśmy pokój z balkonem wychodzącym na jezioro i w pobliżu Strefy Spa. Korzystaliśmy ze spa, więc było to dla nas udogodnienie. Hotel, pokój jak i obejście czyste. Zwierzątka z mini zoo także zadbane, mające wybieg.
HolidayCheck20 październik 2015 | Lidia & Adam, Polska

10/10
"Wspaniałe miejsce świetny obiekt cisza spokój wspaniała kuchnia" wszystko super zakaz palenia na obiekcie dobry ruch
Booking.com05 maj 2015 | Zbigniew, Polska

4/5
"Bardzo fajny hotel" Hotel przyjazny rodzinom.z dziećmi bardzo ale to bardzo dobre jedzenie! dużo atrakcji dla dzieci mi basen plus za,zwierzęta przywitała nas zajace, pokój ma różne pokoje w części głównej widać że wyremontowanej średnie Ale w cześć dobudowanej i oddzielnych domkach już o wiele ładniejsze.plus za np żelazko :-) obsługa miła czysto na plus jezioro łagodne zejście przyjemnie :-)
TripAdvisor30 wrzesień 2016 | Martyna K, Polska

5/5
"Super" Super jedzenie bardzo urozmaicone bardzo dużo atrakcji dla dzieci fajni animatorzy basen dla dorosłych i dla dzieci w koło pełno placów zabaw zjeżdżalnie jazda na kucykach wypożyczalnia rowerów no naprawdę jest tam co robić
TripAdvisor15 wrzesień 2016 | funkylepki, Polska Południowa

5/5
"Polecam" Jak dotąd najlepsze miejsce, w którym byłam- dla rodzin z dziećmi. Wspaniała, zaangażowana, miła, uśmiechnięta obsługa. Pyszne jedzenie, ogromny wybór. Lubiące swoją prace i dzieci animatorki. Pokoje może nie jakieś super ale bez przesady, w końcu to tylko wakacje. Plus za prywatną plażę z zabawkami i leżakami. Ze spa nie korzystałam. Baseny ok.
TripAdvisor12 wrzesień 2016 | Agnieszka J, Polska

4/5
"Hotel jak najbardziej w porządku. Basen w zupełności wystarczający. Jedzenie przepyszne" Hotel jak najbardziej w porządku. Basen w zupełności wystarczający. Jedzenie przepyszne. Atrakcje zabawowe dla dzieci od 5 do 10, 11 lat. My byliśmy z dziećmi 2,5 i 15 lat. Pierwsze czas spędzało głownie w bawialni (duża i fajna), a drugie na wifi + z przyjemnością bawiła się na quzie rodzinnym, bo to była atrakcja dla niej. Byłą jeszcze z nami dziewczynka 9 letnia i ona miała największą frajdę.
Warto zwrócić uwagę na jedzenie - pyszne, różnorodne, świeże. Ogólnie polecam dla rodzin z dziećmi gotowymi do zabaw z rówieśnikami, od 5 do 10,11 lat.
TripAdvisor10 sierpień 2016 | Agata I, Polska

5/5
"Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi" Zdecydowanie polecam to miejsce dla rodzin z dziećmi, niemal cały dzień wypełniony atrakcjami dla nich . I choć można by się było do kilku rzeczy przyczepić to cały czas się rozwijają i poprawiają, więc o tym zapominamy. Bo nadrabiają uprzejmością i podejściem do klienta! Zdecydowanie polecam.
TripAdvisor29 lipiec 2016 | wysoki79, Warszawa

5/5
"Wspaniały pobyt" Szczerze polecam. Wszystko, dosłownie wszystko począwszy od codziennych treningów nordic walking, fitness, aqua aerobik'u po wymyślne animacje dla dzieci, kończąc na posiłkach, czystości ośrodka, pokoi jest tam na bardzo wysokim poziomie. Obsługa nie zna słowa "nie", "nie wiem", wszyscy bardzo mili i uśmiechnięci. Jestem przekonany że wrócę do Zalesia, teraz czekam na ofertę sylwestrową.
TripAdvisor25 lipiec 2016 | bartlomiejkostas, Ostrzeszów

5.4/6
"Ogólna ocena pozytywna" Moje dzieci były bardzo zadowolone ze możliwości zobaczenia i dotknięcia zwierzątek co uważam za mega dużą atrakcję:) Basen również dla dzieci rewelacja:);) Otoczenie również na plus, place zabaw, las, jezioro:):) Obsługa restauracyjna mega duży plus, Panie sprzątające również miłe:) Pozdrawiam:)
HolidayCheck23 lipiec 2016 | Anna, Polska

5/5
"Wspaniale spędzony czas z rodziną" Polecam!!! Wspaniałe wakacje, dzieciaki bardzo zadowolone, miejsce super - czysto, ładnie, zadbane otoczenie, duży parking, czyste pokoje, bardzo miła obsługa, pyszne, różnorodne jedzenie! Wielki szacunek dla animatorów - zabawy terenowe razem z rodzicami - SUPER!!! Zajęcia sportowe - nordic walking, fitness, aqua aerobic no i zumba - EXTRA!!!
TripAdvisor22 lipiec 2016 | piotrszarek, Tarnów

5/5
"Idealne miejsce na rodzinne wakacje" W zasadzie niczego nam nie brakowało. Może trochę pogody, ale tez nie było kiedy się nudzić. Obsługa przemiła, jedzenie fantastyczne (wg mnie highlight wakacji!), a dla dzieci atrakcji cala masa. Szczerze polecam, w przyszłym roku pewnie też się tam wybierzemy
TripAdvisor20 lipiec 2016 | Robert W., Polska

5.7/6
"Jesteśmy na tak" Dla tych, którzy spodziewają się hotelu czterogwiazdkowego mogą być zawiedzeni Trochę mu do tego brakuje. Ale my byliśmy zadowoleni Hotel nadrabia atmosfera, obsługą, animacjami itp Z tym, że jest to hotel dla rodzin z dziećmi
HolidayCheck16 lipiec 2016 | Karolina, Polska

5.7/6
"Fajne miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziećmi " Byliśmy w tym obiekcie pierwszy raz i był to strzał w dziesiątkę, fakt, że trafiliśmy w piękną pogodę, dzięki której mogliśmy w pełni korzystać z czyściutkiej i pięknej plaży, popołudnia spędzaliśmy na basenie - bardzo czysty i przyjemny, jedzenie naprawdę dobre, dużo własnych pysznych wyrobów, animacje dla dzieci na bardzo dobrym poziomie - szeroki program, sam ośrodek tyle oferuje, że nawet nie mieliśmy okazji pojeździć po okolicy, niczego nam tu nie brakowało.
HolidayCheck24 czerwiec 2016 | Edyta, Polska

5/5
"Polecam zdecydowanie"

Witam, byliśmy w Zalesiu już drugi raz, nasz pierwszy pobyt był w lipcu 2013, drugi we wrześniu 2015r. i od razu zapowiadam że napewno tam wrócimy nie raz. Dzieci uwielbiają to miejsce, basenik, niewielkie ale fajne zjeżdzalnie, pyszne jedzenie zarówno dla dorosłycj jak i dla dzieci, wychodziliśmy zawsze z pełnymi brzuchami, gdzie jeden mój synek to niejadek, a w Zalesiu nadrabialiśmy kg;-) wszystko delikatnie przyprawiane, nie ciężkie, uważam że wybór wystarczający, ile można jeść!!! przepiękna okolica! Pokoje czyste, sprzątane, i wcale nie małe! Jako czworo osobowa rodzina swobodnie poruszaliśmy się po pokoju, dodam iż przyjechaliśmy ze swoją walizką zabawek;-) Coś dla duszy dla kobiet w spa zawsze doradzi miła obsługa. Po dobudowie łącznika jeszcze bardziej podoba nam się Zalesie, przyjemnie jest przechodzić na jedzonko bez konieczności ubierania się w kurtki, w lato jest ok, ale jak byliśmy we wrześniu to pogoda była już różna. Tzw małpi gaj dla dzieci - wspaniałe miejsce. Bedziemy odwiedzać!!! Polecam w 100%. I pozdrawiam całą obsługę Zalesia i właścicieli którzy są przemili.

Pobyt: wrześniu 2015, wyjazd z rodziną
TripAdvisor28 październik 2015 | EwaStan, Polska

5.6/6
"Hotel Zalesie Mazury SPA to fajne miejsce na urlop" Serdecznie polecam pobyt i skorzystanie z pakietów aktywnych. Basen, sala fitnes, strefa spa są na bardzo dobrym poziomie. Dodatkowo uśmiechnięty i przyjazny personel. Razem z córką bawiłyśmy się świetnie. Na pewno wrócę tu ponownie :)

Sylwia z Lublina, Wczasy rodzinne czerwiec 2015
HolidayCheck16 czerwiec 2015 | Sylwia, Polska

9.7/10

HotelSystems.pl09 marzec 2017 | Mateusz, Mińsk Mazowiecki

10/10
Wszystkie ;)
HotelSystems.pl08 marzec 2017 | Marcin, Lublin

9.7/10
Bardzo dobrze zorganizowany pobyt. Duzo atrakcji dla dzieci.
HotelSystems.pl28 luty 2017 | anna, Warszawa

9/10
Miła i bardzo pomocna obsługa. Doskonała strefa oraz animacje dla dzieci.
HotelSystems.pl24 luty 2017 | Mirosław, Warszawa

9.7/10
Jedzenie, udogodnienia dla dzieci , atrakcje dla dzieci, base,
HotelSystems.pl20 luty 2017 | Anna, Warszawa

9.2/10
nie mogę zaznaczyć ostatnich trzech pozycji (jakiś błąd) -są na 10
HotelSystems.pl20 luty 2017 | Monika, Warszawa

9.5/10
Fantastyczne miejsce, piękna okolica, bardzo sympatyczna obsługa - mimo okresu ferii zimowych i dużej ilości gości - nie czuło się tego. Na basenie wiele razy byłam sama z dziećmi. Wzięłam swoje sanki, ale okazało się to zbędne - na wyposażenie hotel ma nie tylko sporo sanek, ale i fajne opony do zjeżdżania
HotelSystems.pl15 luty 2017 | Ewa, Toruń

10/10
Personel hotelowy bardzo pomocny i uprzejmy duże ukłony dla obsługi restauracyjnej za wyrozumiałość dla najmłodszych gości. Bardzo dobrze zorganizowany czas dla dzieci w czasie ferii zimowych; kreatywny animator. Czysty basen. Przepyszna kuchnia, bardzo urozmaicone menu.Bardzo ładnie położony obiekt, na łonie natury.
HotelSystems.pl13 luty 2017 | Karolina, Rumia

8.8/10

HotelSystems.pl02 luty 2017 | Maciej, Warszawa

9.8/10
Pięknie odnowione budynki, zabawy/zajęcia dla dzieci prowadzone przez animatora, dużo miejsc parkingowych dookoła hotelu, w lecie wiele możliwości zabaw na dworze (plaża nad jeziorem, boisko, place zabaw), zimą możliwość kuligu, ogniska. Spokój - pomimo wielu rodzin z dziećmi - o dziwo spokojnie w pobliżu pokoju, zapewne przez koncentrację dzieci na basenie i pokoju zabaw, który jest bardzo dobrze wyposażony.
HotelSystems.pl01 luty 2017 | Wojciech, Elbląg

8.3/10
Restauracja i wyżywienie - jedzenie różnorodne w formie stołu szwedzkiego, każdy znajdzie coś dla siebie.

HotelSystems.pl05 styczeń 2017 | Natalia, Parczew

10/10
Wspaniałe miejsce gdzie dzieci mogą czuć się naprawdę swobodnie przepyszne jedzenie miła atmosfera w całym hotelu.
HotelSystems.pl30 grudzień 2016 | Magdalena, Bojano

9.7/10
wszystko
HotelSystems.pl04 listopad 2016 | Magdalena, Siedlce

9.8/10

HotelSystems.pl13 październik 2016 | Monika, Łódź

10/10
Miejsce godne polecenia
HotelSystems.pl11 październik 2016 | Małgorzata , Warszawa

10/10

HotelSystems.pl05 październik 2016 | Sebastian, Jabłonna

9.5/10
Smaczne i różnorodne jedzenie. Super miejsce do wyciszenia się.
HotelSystems.pl28 wrzesień 2016 | Małgorzata, Darłowo

9.7/10
Nie było rzeczy,które by się nie podobały.100% zadowolenia zarówno u 3 latka jak i dorosłych.
HotelSystems.pl27 wrzesień 2016 | Tomasz, Warszawa

7/10

HotelSystems.pl02 wrzesień 2016 | Łukasz, Ostrołęka

9.7/10
Super trener Wojtek (pani Kasia także), rewelacyjny cały personel - panie na recepcji, w SPA, w restauracji. Pyszne jedzenie, mimo, że dietetyczne :-)
Hotel ładnie położony, jeziorko, lasy, błoga cisza (przerywana od czasu czasu szumem betoniarki ;-)
HotelSystems.pl07 czerwiec 2016 | Dorota, Warszawa

9.5/10
Generalnie fantastycznie.Byliśmy z dziećmi więc oferowane place zabaw,zagroda ze zwierzętami,basen i pyszne posiłki sprawiły iż nasz wypoczynek był cudowny.Na pewno wrócimy😊
HotelSystems.pl28 maj 2016 | Wioletta, Luzino

9.3/10

HotelSystems.pl28 maj 2016 | Krzysztof, Warszawa

9/10
Dużo atrakcji dla dzieci, możliwość wypożyczenia rowerów. Ośrodek zadbany, wszędzie czysto. Bliziutko do jeziora.
HotelSystems.pl19 maj 2016 | Jagoda, Nadarzyn

8/10
Urozmaicone ,smaczne ,zdrowe i własne wyroby w posiłkach!
HotelSystems.pl17 maj 2016 | Wanda, -Warszawa

8/10

HotelSystems.pl24 luty 2016 | Mariusz, Lubiszewo tczewskie

8.3/10
Animacje dla dzieci. Przystosowanie hotelu dla rodzin z dziećmi.
HotelSystems.pl02 luty 2016 | Anna, Solec Kujawski

10/10
Nastawienie na najmłodszych gości - wspaniała Bajkolandia z bardzo sympatycznym Panem Animatorem, który potrafił dzieci od lat 4 do 10 wkręcić w fajną zabawę. Rzeczywiście widać na każdym kroku, że to właściwe miejsce na pobyt z dziećmi, że są one pełnowartościowymi gości a nie dodatkiem za 50% ceny i " byle tylko zachowywały się cicho". Ujmująca atmosfera i bardzo mili pracownicy hotelu - to robi największe wrażenie, Pani pracujące w kuchni przemiłe, przesympatyczne i zawsze uśmiechnięte. Jedzenie REWELACYJNE - u Was niestety nie ma szans schudnąć :))))
HotelSystems.pl31 styczeń 2016 | Ewelina, Dąbrowa Chełmińska

9.2/10
Otoczenie, zwierzęta dla dzieci, położenie, obsługa- miła i życzliwa, baseny, strefa spa- sauny, jacuzzi; animacje dla dzieci.
Największy plus- przepyszne jedzenie.
HotelSystems.pl28 styczeń 2016 | Magdalena, Chełmno

5/5
"SUPER!!!" Bardzo nam się podobało. Wspaniała okolica, jeziorko, rowery, cisza spokój. Super miejsce, basen i najlepsza kuchnia. I przy kuchni chwilę się zatrzymam. Pyszny własnego wypieku chleb, pasztet i te naleśniki na miejscu smażone rano. Pyszna kawka z ekspresu. Obiady i mięsne i rybne, każdy znajdzie coś dla siebie. Wszystko na wielki plus. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Na pewno tu wrócimy!!! Jedna rzecz dla informacji - miejsce idealne dla rodzin z dziećmi, jeśli chodzi o odpoczynek od dzieci to nie polecam. Maluchy na każdym kroku, ale to urok tego miejsca!!!

TripAdvisor25 styczeń 2016 | Ania O, Polska

9.8/10
Przepyszne, wyszukane jedzenie dla każdego smakosza, zabawne animacje dla dzieci, przepiękne otoczenie
HotelSystems.pl20 styczeń 2016 | Monika, Oleśnica

9.2/10
miła obsługa, ciekawe miejsce, dobrze zorganizowane zajęcia dodatkowe
HotelSystems.pl20 styczeń 2016 | Maciej, Gdańsk

10/10

HotelSystems.pl13 styczeń 2016 | Donata, Lelis

5/5
"Koniecznie z rodziną" W dniach 3-6.01 przebywaliśmy na wypoczynku w Zalesiu. Jadąc spodziewaliśmy się miejsca gdzie odpoczniemy od zgiełku i codzienności. Zostaliśmy bardzo miło przyjęci na recepcji przez samego właściciela. Pokazał nam gdzie i co jest, było to pomocne przy dalszym rozpakowywaniu się :) mieszkaliśmy w nowej części A, która w tym roku została połączona z budynkiem B. Jest to mega komfortowe idąc np. na basen lub spa. Miejsce idealna dla osób chcących mieć rożne alternatywy dla swoich pociech. Nasza córka miała codziennie zapewnione atrakcje od animacji po basen, plac zabaw itd. Warto pochwalić regionalną kuchnię, bagatela 5 posiłków na dzień :) Polecamy Zalesie jako miejsce zadbane, czyste, smaczne, wygodne i prorodzinne.
Pobyt: styczniu 2016

TripAdvisor12 styczeń 2016 | Mirosjacek1977, Polska

8.8/10
świetna obsługa w recepcji, smaczne jedzenie, bardzo dobry program dla dzieci
HotelSystems.pl05 styczeń 2016 | anna, gdańsk

9.3/10
Przepyszne jedzenie przez całą dobę :) Animacje dla dzieci oraz atrakcje takie jak basen i sala zabaw.
HotelSystems.pl14 listopad 2015 | Dorota, Chylice

4/5
"Rodzinny Wypoczynek" schludny mały pokój bez klimatyzacji, lodówki,basen z brodzikiem dla maluchów, pyszne jedzenie ( 6 posiłków dziennie),wiele atrakcji dla dzieci i chcących aktywnie wypoczywać.Miła obsługa! Polecam!!!!
TripAdvisor11 listopad 2015 | Michał A, Polska

9.7/10
Byliśmy w hotelu z dwójką dzieci (2 i 4 lata). Gorąco polecamy. Animacje dla dzieci, udogodnienia różnego rodzaju. Czas w pełni i ciekawie spędzony. Dzieci zachwycone.
HotelSystems.pl12 październik 2015 | Karolina, Gdynia

4.5/6
"Fajnie położony ośrodek wczasowy" Nie jest to raczej hotel, lecz ośrodek wczasowy, położony w cichym spokojnym miejscu nad jeziorem. Na oko jest to wyremontowany i rozbudowany dawny ośrodek wczasowy. Jest mały basen, sala konferencyjna, całkiem fajne sale zabaw dla dzieci, wypożyczalnia sprzętu do aktywnego wypoczynku. Ogólnie ok, chociaż w budynku głównym pokoje mikroskopijne z małymi łazienkami ( przynajmniej ten, w którym mieszkałem ), w budynkach nowych pokoje wyraźnie większe. Duża ładna sala do imprez integracyjnych pod dachem. Brak restauracji a'la carte, wykupuje się wyżywienie w pakietach. Można odpocząć w czasie kilkudniowego pobytu.
HolidayCheck23 wrzesień 2015 | Tomasz, Polska

10/10
Basen , rowery , place zabaw dla dzieci
HotelSystems.pl19 wrzesień 2015 | kinga, wladyslawowo

9.7/10
restauracja, wyżywienie
HotelSystems.pl10 lipiec 2015 | Sylwia, Lublin

9.5/10

HotelSystems.pl02 lipiec 2015 | Magdalena, Warszawa

5/5
"Pobyt rodzinny" bardzo fajne miejsce na spędzenie czasu z dziećmi, dużo miejsca do wyboru na zew. i wew. fajnie zorganizowane posiłki przede wszystkim pod dzieci - duża częstotliwość. Wszystkie atrakcje na miejscu. Kolacja w formie kuchnie świata - super i wszystko pyszne. Gorąco polecam Kamila
TripAdvisor09 czerwiec 2015 | koziewicz, Polska

9.2/10
Atrakcje dla dzieci (place zabaw, Bajkolandia). Basen. Otoczenie. Moskitiery w oknach. Możliwość wypożyczenia wanienki dla dziecka. Deska i żelazko do prasowania na korytarzu. OBSŁUGA :)
HotelSystems.pl06 czerwiec 2015 | Anna, Warszawa

5/5
"Zimowy wypoczynek "
TripAdvisor23 maj 2015 | Biala2004, Polska

9.5/10
Plac zabaw dla dzieci, restauracja. Menu. atrakcje.

HotelSystems.pl22 kwiecień 2015 | Magda, Warszawa

10/10

HotelSystems.pl22 kwiecień 2015 | Łukasz, Legionowo

8.3/10
"Bardzo dobry " dbanie na każdym kroku o czystość i porządek,zaciszne miejsce odpowiednie do relaksu,świetne udogodnienia dla dzieci,dobre jedzenie,fachowa pomoc przy strefie spa
Booking.com16 kwiecień 2015 | Jacek, Polska

7.3/10
Infrastruktura dla dzieci. Bardzo fajny pomysł z królikami przy recepcji, zwierzęta na zewnątrz, Bajkolandia, basen. Do tego SPA na wysokim poziomie.
HotelSystems.pl26 luty 2015 | Marta, Warszawa

8.7/10
zajęcia z Panem Wojciechem, dobra obsługa w restauracji Pani Alicji i Pana Rafała, rewelacyjne jedzenie
HotelSystems.pl18 luty 2015 | Monika, Wołomin

9.2/10
Aktywności dla dzieci, śniadania z goframi :)
HotelSystems.pl18 luty 2015 | Agnieszka, Gdańsk

8.5/10
Basen, Spa, wyżywienie, ogólna atmosfera
HotelSystems.pl17 luty 2015 | Krzysztof, Gdańsk

9.5/10
Mnóstwo atrakcji dla każdego niezależnie od wieku. Naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie. Spacerek, ćwiczenia, zajęcia z trenerem, basen, spa, masaże, animacje dla dzieci. Nie ma szans na nudę szczególnie z dziećmi.
HotelSystems.pl12 styczeń 2015 | Konrad, Poznań

9.8/10
Bajkolandia, basen, SPA, obsługa, przystosowanie hotelu dla małych dzieci
HotelSystems.pl17 listopad 2014 | Marta, Piaseczno

9.2/10
jedzenie, obsługa, basen
HotelSystems.pl15 listopad 2014 | Piotr, Warszawa

9/10

HotelSystems.pl14 listopad 2014 | Anna, Piaseczno

7.8/10
miła i kompetentna obsługa, dobre jedzenie, świetna lokalizacja z dobrym dojazdem, bogate zaplecze (basen, spa, bilard, boiska do siatkówki i koszykówki, kajaki i rowery wodne itp.)
HotelSystems.pl11 listopad 2014 | Tomasz, Tarczyn

9/10
Atmosfera, przestrzeń, piękne otoczenie lasów i jeziora...
HotelSystems.pl07 październik 2014 | Anna, Warszawa

9.3/10
Wszystko w jak najlepszym porządku, Hotel na właściwym poziomie, jedzenie znakomite, z całą pewnością wrócimy w to miejsce. POLECAM I POZDRAWIAM
HotelSystems.pl25 wrzesień 2014 | Piotr, Warszawa

8/10
urozmaicone jedzenie, roznorodne place zabaw, rozlegly teren rekreacyjny,
HotelSystems.pl14 wrzesień 2014 | Magdalena, Gdynia

10/10
Atrakcje dla dzieci. Wyżywienie. Czystość.
HotelSystems.pl05 wrzesień 2014 | Katarzyna, Iława

9.7/10

HotelSystems.pl31 sierpień 2014 | Tomasz, Warszawa

7.7/10
kolacje biesiadne, pieknie serwowane dania podczas posiłków, kolorowa zastawa dla dzieci, ilość zabawek ogrodowych, animacje dla dzieci, kameralna atmosfera
HotelSystems.pl29 sierpień 2014 | Agnieszka, Gaworzyce

9.8/10
obsługa świetna! dostosowanie hotelu do potrzeb dzieci rewelacyjne!
HotelSystems.pl30 lipiec 2014 | Agata, warszawa

7.2/10

HotelSystems.pl04 czerwiec 2014 | Przemysław, Ząbki

8.5/10
Bardzo dużo udogodnień dla dzieci - Bajkolandia, basen, place zabaw, posiłki, wszędzie zabawki dla dzieci etc. Widok na jezioro z pokoju. Mini ZOO. Fajny basen. Smaczne posiłki. MIła obsługa.
HotelSystems.pl01 czerwiec 2014 | Karolina, Elbląg

8.2/10
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dobrze zagospodarowany teren. Piękna okolica. Wyjątkowe nastawienie na dzieci.
HotelSystems.pl07 maj 2014 | Lidia, Kałuszyn

9.3/10
Obsługa, oferta restauracyjna i SPA oraz przede wszystkim oferta i program wypoczynku dla dzieci
HotelSystems.pl02 kwiecień 2014 | Robert, Karolino

9.8/10
Przystosowanie obiektu do pobytu z dziećmi WIELKI +
Przyjemna atmosfera.
Obsługa rewelacja a w szczególności panie na recepcji :) Mały minus dla Pani Animatorki.
Czystość i estetyka
HotelSystems.pl25 marzec 2014 | Jacek, Grójec

9.8/10

HotelSystems.pl07 marzec 2014 | JUSTYNA, WARSZAWA

9.5/10
rewelacyjne jedzenie, miła i sprawna obsługa, pan Wojtek i jego ćwiczenia (aqua i fitnesowe)
HotelSystems.pl06 marzec 2014 | Agnieszka Monika, Warszawa

9.7/10

HotelSystems.pl16 listopad 2013 | Agnieszka, Krefeld, Deutschland

9.5/10
miła atmosfera, bardzo czysty obiekt
HotelSystems.pl16 listopad 2013 | Ewa, Gietrzwałd

7.2/10
Miejsce SPA urządzone bardzo przytulnie.
HotelSystems.pl14 listopad 2013 | Monika, Warszawa

8.2/10
- położenie - nad samym jeziorem, praktycznie w lesie, mocno na uboczu więc gwarantowana cisza i spokój
- przepyszne jedzenie - spory wybór, oferta także dostosowana dla dzieci
- bardzo miła, pomocna, kulturalna obsługa hotelu
- koncepcja rozbudowy hotelu i stylistyka w którą zmierza - naturalne materiały, kamień, swojski, wiejski klimat
HotelSystems.pl05 listopad 2013 | Łukasz, Warszawa

9.2/10
Położenie, siłownia, SPA
HotelSystems.pl30 październik 2013 | Aleksandra, Reda

9.2/10
Bajkolandia dla dzieci, okolica, restauracja
HotelSystems.pl24 październik 2013 | Rafał, Gdynia

9.3/10
Przede wszystkim bardzo dużo atrakcji dla dzieci.
HotelSystems.pl19 październik 2013 | Daniel, Ostrów Mazowiecka

9/10
Niesamowita atmosfera oraz pozytywna energia i profesjonalizm.
HotelSystems.pl06 październik 2013 | Alicja, Poznań

7.7/10
bardzo miła i usłuzna obsługa zwłaszcza restauracji
HotelSystems.pl21 wrzesień 2013 | Małgorzata , Skrzeszew

8/10
położenie, dużo atrakcji dla dzieci
HotelSystems.pl20 wrzesień 2013 | Paweł, Konstancin-Jeziorna

9.2/10

HotelSystems.pl29 sierpień 2013 | RAFAŁ, SŁUPSK

8.7/10
obsługa hotelu naprawde życzliwa i pomocna, pani Justyna (animatorka) zasługuje na mega pochwałę za podejście do dzieci i zaangażowanie
HotelSystems.pl27 sierpień 2013 | Katarzyna, Bydgoszcz

10/10
Bardzo dobre warunki zakwaterowania, oferta zajec dla wszystkich bez wzgledu na wiek.
HotelSystems.pl27 sierpień 2013 | Tomasz, Warszawa

9/10
animacje dla dzieci były prowadzone profesjonalnie i z dużym wdziękiem.
HotelSystems.pl27 sierpień 2013 | Hanna, Poznań

8.7/10

HotelSystems.pl20 sierpień 2013 | Anna, Warszawa

9.7/10
Nieograniczony dostęp do obszaru SPA
HotelSystems.pl19 sierpień 2013 | Przemysław, Winnica

9.2/10

HotelSystems.pl19 sierpień 2013 | Piotr, Gdynia

9.2/10
Dostęp do wszystkich niezbędnych rozrywek zarówno dla dzieci jak i dorosłych.
HotelSystems.pl19 sierpień 2013 | Dorota, Warszawa

9.5/10

HotelSystems.pl10 sierpień 2013 | Waldemar, Warszawa

7.3/10
Atrakcje dla dzieci.
HotelSystems.pl15 maj 2013 | Sylwia , Makó Maz.

9.2/10
Organizacja imprez dla dzieci bardzo dobra - przesympatyczna pani animatorka - mimo, że pogoda wielkanocna średnio dopisała nikt z nas nie nudził się. Przepyszne jedzenie -absolutnie nie można być na diecie - wszystkiego warto spróbowć
HotelSystems.pl25 kwiecień 2013 | Urszula, Pisz

8.2/10
Dobre wyżywienie i miła obsługa.
HotelSystems.pl13 luty 2013 | Anna, Pabianice

8/10
Czyste i schludne pokoje, miła obsługa.
HotelSystems.pl05 luty 2013 | Robert, Mińsk Mazowiecki

10/10
podobało mi się wszystko, Położenie hotelu,wystrój pokoi,czystość .Personel bardzo miły i uczynny.Jestem zachwycona.
HotelSystems.pl12 wrzesień 2012 | ewa, Węgorzewo

8.5/10
dużo atrakcji dla dzieci; posiłki
HotelSystems.pl14 sierpień 2012 | BEATA, SIEDLCE

8.8/10
Dużo udogodnień oraz bardzo fajny plan zajęć codziennych dla dzieci. Bardzo dobre jedzenie. Kompleks jest pięknie położony. Idealny dla rodzin z dziećmi.
HotelSystems.pl09 sierpień 2012 | Monika, Szczecin

9.7/10
animacje dla dzieci
HotelSystems.pl09 sierpień 2012 | Kinga, Warszawa

8.3/10
Atrakcje dla dzieci
HotelSystems.pl26 lipiec 2012 | Sylwia, Maków Maz.

10/10
animacje dla dzieci - wyjątkowe animatorki
HotelSystems.pl24 lipiec 2012 | Renata, WARSZAWA

9.3/10
Miła obsługa, smaczne jedzenie.
HotelSystems.pl23 lipiec 2012 | Jacek, Gliwice

8/10
atrakcje dla dzieci, opiekunka
HotelSystems.pl28 czerwiec 2012 | Maja, Olsztyn

9.7/10

HotelSystems.pl12 czerwiec 2012 | Edyta, Poznań

10/10
W hotelu podobało Nam się w zasadzie wszystko, łazienki dobrze wyposażone, czysto, schludnie i przyjemnie, obsługa hotelu bardzo miła, ogólne wrażenie bardzo dobre.
HotelSystems.pl06 czerwiec 2012 | Marta, Działdowo

10/10

HotelSystems.pl13 maj 2012 | Jakub, Nowa Dębowa Wola

9.8/10
Miejsca zabaw dla dzieci, miła obsługa, bardzo dobre wyżywienie.
HotelSystems.pl16 kwiecień 2012 | Justyna, Poznań

9.7/10
Po raz kolejny wszystko było dopięte na tzw. ostatni guzik.
HotelSystems.pl14 kwiecień 2012 | Alicja , Braniewo

9.2/10
Duża ilość atrakcji dla dzieci
HotelSystems.pl14 kwiecień 2012 | Agnieszka, Inowrocław

9.3/10

HotelSystems.pl13 kwiecień 2012 | Dariusz, Warszawa

7/10

HotelSystems.pl05 styczeń 2012 | Piotr, Warszawa

10/10

HotelSystems.pl05 styczeń 2012 | Joanna, Iława

up